Χάστε βάρος, αποτελεσµατικά και με ασφάλεια | Forum Υγείας
Μια μοναδική διοργάνωση που φέρνει κοντά και διαδραστικά τους επιστήμονες Υγείας με τη βιομηχανία και το κοινό. Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, 200 και πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές, από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, 100 τουλάχιστον από τις πλέον δυναμικές εμπορικές εταιρείες, 10.000 επισκέπτες ενημερώνουν και ενημερώνονται για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση. Πρόληψη, ευεξία και έγκαιρη διάγνωση: Εάν αυτές οι έννοιες είναι και στα δικά σας ενδιαφέροντα, ατομικά ή εμπορικά, τότε σας περιμένουμε όλους με ελεύθερη είσοδο στις 17-18 Μαρτίου στον ιστορικό και πανέμορφο χώρο του Ζαππείου.
διατροφη, Υγεία, ομορφιά
9410
post-template-default,single,single-post,postid-9410,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Blog

Χάστε βάρος, αποτελεσµατικά και με ασφάλεια

  |   ΔΙΑΤΡΟΦΗ   |   No comment

Στα ιατρικά μας κέντρα στη Νορβηγία, όπου έχουμε αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια πάνω από 12.000 άτομα με προβλήματα μεταβολισμού, χρησιμοποιούμε μεταξύ άλλων την εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλή ιατρική μέθοδο αδυνατίσματος Eurodiet σε τέσσερις φάσεις (www.eurodiet.gr).

H μέθοδος Eurodiet ενδείκνυται για ανθρώπους που έχουν Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ/BMI) πάνω από 30 ή πάνω από 27, αν έχουν ταυτόχρονα και κάποιο άλλο ιατρικό πρόβλημα που οφείλεται στο υπέρβαρο (διαβήτη, υπέρταση, αυξημένη χοληστερίνη ή τριγλυκερίδια, καρδιαγγειακό πρόβλημα, άπνοια του ύπνου, οστεοαρθρίτιδα κλπ.). Μπορείτε να υπολογίσετε τον ΔΜΣ σας, πολλαπλασιάζοντας το ύψος σας σε μέτρα με τον εαυτό του και διαιρώντας το βάρος σας σε κιλά με τον αριθμό αυτό.

Η φάση 1 της Eurodiet είναι μία δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων και θερμίδων, αλλά με ικανό ποσοστό πρωτεϊνών. Ακολουθεί σταδιακή αύξηση σε υδατάνθρακες, λίπος και θερμίδες στις επόμενες τρεις φάσεις.

 

Ποια είναι τα  πλεονεκτήματα της μεθόδου Eurodiet;

Χάνετε βάρος γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, αφού έχετε υποχρεωτικά ιατρική παρακολούθηση και η προετοιμασία των ειδικών γευμάτων είναι πολύ εύκολη. Δεν πεινάτε, γιατί οι τροφές Eurodiet αυξάνουν την αίσθηση πληρότητας και καταστέλλουν την όρεξη. Πετυχαίνετε σημαντική μείωση βάρους με απώλεια λίπους και μείωση της περιμέτρου της μέσης σας συντηρώντας ταυτόχρονα τη μυική σας μάζα και εξασφαλίζετε μακροπρόθεσμη διατήρηση ενός υγιούς βάρους. Εύκολη στην εφαρμογή μέθοδος, χάρη σε μια μεγάλη σειρά από δομημένα Eurodiet γεύματα  και ένα απλό στη χρήση, ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Πώς μπορεί κανείς να ξεκινήσει 

τη μέθοδο αυτή;

Για να ξεκινήσετε ρωτήστε το γιατρό σας ή ένα ειδικευμένο στη μέθοδο γιατρό κοντά σας, που θα σας εξετάσει κλινικά, θα συστήσει τις απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις και θα καθορίσει το ατομικό σας πρόγραμμα, που δομείται σε  4 φάσεις λαμβάνοντας υπόψη την υγεία σας, τον στόχο του βάρους σας, τη σύνθεση του σώματός σας, τις συνήθειές σας, καθώς επίσης και το κίνητρό σας. Ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα γεύματά σας από μια σειρά 70 ειδικών γευμάτων  Eurodiet.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος και από

άτομα που πάσχουν από διαβήτη;

Η μέθοδος Eurodiet είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και για άτομα που πάσχουν απο διαβήτη τύπου 2 (σάκχαρο ενηλίκων), αφού οδηγεί σε δραματική βελτίωση του σακχάρου του αίματος παράλληλα με την απώλεια βάρους. Σε πολλές περιπτώσεις, ο ασθενής μπορεί να μειώσει σημαντικά ή και να μην χρειάζεται πλέον αντιδιαβητικά φάρμακα ή ενέσεις ινσουλίνης.

 

Πληροφορίες:  Eurodiet Med,

Κολοκοτρώνη 101, 16451, Αργυρούπολη, Τηλ: 211 1987642, 

e-mail: info@eurodiet.gr.

 

Φαίδων

Λίντμπεργκ

Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος, ειδικός σε θέματα μεταβολισμού

Dr. Fedon Lindberg’s Clinic

Riddervolds gate 4

N-0256 Oslo, Norway

e-mail: fedon.lindberg@drlindbergs.no

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.