Ιαματική Ιατρική: Κινητήρας στο άρμα του τουρισμού υγείας | Forum Υγείας
Μια μοναδική διοργάνωση που φέρνει κοντά και διαδραστικά τους επιστήμονες Υγείας με τη βιομηχανία και το κοινό. Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, 200 και πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές, από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, 100 τουλάχιστον από τις πλέον δυναμικές εμπορικές εταιρείες, 10.000 επισκέπτες ενημερώνουν και ενημερώνονται για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση. Πρόληψη, ευεξία και έγκαιρη διάγνωση: Εάν αυτές οι έννοιες είναι και στα δικά σας ενδιαφέροντα, ατομικά ή εμπορικά, τότε σας περιμένουμε όλους με ελεύθερη είσοδο στις 17-18 Μαρτίου στον ιστορικό και πανέμορφο χώρο του Ζαππείου.
διατροφη, Υγεία, ομορφιά
9622
post-template-default,single,single-post,postid-9622,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Blog

Ιαματική Ιατρική: Κινητήρας στο άρμα του τουρισμού υγείας

  |   VIDEOS   |   No comment

Η Ιαματική Ιατρική αναβιώνει σήμερα και λειτουργεί συμπληρωματικά προς την κλασική Ιατρική, βοηθώντας σε μια πλειάδα παθήσεων, όπως π.χ. στην ψωρίαση, σημειώνει μιλώντας στο CNN Greece, o Kαθηγητής Δερματολογίας- Νομικός, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης. Βοηθά επίσης πολύ στα μυοσκελετικά προβλήματα, στα νοσήματα του γαστρεντερικού και του ουρολογικού, ακόμη και σε γυναικολογικές παθήσεις. Eπίσης, στις αλλεργίες, αλλά και στη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.