Πώς οι πολυκυστικές ωοθήκες επιδρούν στη γονιμότητα της γυναίκας; | Forum Υγείας
Μια μοναδική διοργάνωση που φέρνει κοντά και διαδραστικά τους επιστήμονες Υγείας με τη βιομηχανία και το κοινό. Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, 200 και πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές, από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, 100 τουλάχιστον από τις πλέον δυναμικές εμπορικές εταιρείες, 10.000 επισκέπτες ενημερώνουν και ενημερώνονται για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση. Πρόληψη, ευεξία και έγκαιρη διάγνωση: Εάν αυτές οι έννοιες είναι και στα δικά σας ενδιαφέροντα, ατομικά ή εμπορικά, τότε σας περιμένουμε όλους με ελεύθερη είσοδο στις 17-18 Μαρτίου στον ιστορικό και πανέμορφο χώρο του Ζαππείου.
διατροφη, Υγεία, ομορφιά
9619
post-template-default,single,single-post,postid-9619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Blog

Πώς οι πολυκυστικές ωοθήκες επιδρούν στη γονιμότητα της γυναίκας;

  |   VIDEOS   |   No comment

Οι πολυκυστικές ωοθήκες αφορούν το 15-20% των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας και σχετίζεται άμεσα με τη γονιμότητα της γυναίκας. Είναι χαρακτηριστικό, όπως ανέφερε ο Δρ. Λουκάς Κλέντζερης στην εκπομπή  “Μες την καλή χαρά” στο κανάλι ALPHA, ότι το σύνδρομο εμφανίζει το 70% των γυναικών με διαταραχές περιόδου και διαταραχές ωορρηξίας.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.