Η λύση για την χαλάρωση του κόλπου | Forum Υγείας
Μια μοναδική διοργάνωση που φέρνει κοντά και διαδραστικά τους επιστήμονες Υγείας με τη βιομηχανία και το κοινό. Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, 200 και πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές, από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, 100 τουλάχιστον από τις πλέον δυναμικές εμπορικές εταιρείες, 10.000 επισκέπτες ενημερώνουν και ενημερώνονται για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση. Πρόληψη, ευεξία και έγκαιρη διάγνωση: Εάν αυτές οι έννοιες είναι και στα δικά σας ενδιαφέροντα, ατομικά ή εμπορικά, τότε σας περιμένουμε όλους με ελεύθερη είσοδο στις 17-18 Μαρτίου στον ιστορικό και πανέμορφο χώρο του Ζαππείου.
διατροφη, Υγεία, ομορφιά
9633
post-template-default,single,single-post,postid-9633,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Blog

Η λύση για την χαλάρωση του κόλπου

  |   VIDEOS   |   No comment

H χαλάρωση του κόλπου είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες μετά τον τοκετό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που τη συνοδεύει είναι η ακράτεια από προσπάθεια και οι επανειλημμένες  φλεγμονές. Ο δρ. Ναούμ μίλησε στην εκπομπή της Φωτεινής Γεωργίου, για την επαναστατική μέθοδο Vagitense, που εγγυάται σύσφιξη κόλπου στο ιατρείο, χωρίς νάρκωση και χωρίς πόνο, σε μια διαδικασία που μοιάζει με το τεστ Παπανικολάου.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.