Το κυνήγι της ομορφιάς κάνει καλό στην υγεία | Forum Υγείας
Μια μοναδική διοργάνωση που φέρνει κοντά και διαδραστικά τους επιστήμονες Υγείας με τη βιομηχανία και το κοινό. Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, 200 και πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές, από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, 100 τουλάχιστον από τις πλέον δυναμικές εμπορικές εταιρείες, 10.000 επισκέπτες ενημερώνουν και ενημερώνονται για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση. Πρόληψη, ευεξία και έγκαιρη διάγνωση: Εάν αυτές οι έννοιες είναι και στα δικά σας ενδιαφέροντα, ατομικά ή εμπορικά, τότε σας περιμένουμε όλους με ελεύθερη είσοδο στις 17-18 Μαρτίου στον ιστορικό και πανέμορφο χώρο του Ζαππείου.
διατροφη, Υγεία, ομορφιά
9707
post-template-default,single,single-post,postid-9707,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Blog

Το κυνήγι της ομορφιάς κάνει καλό στην υγεία

  |   VIDEOS   |   No comment

Μία γυναίκα μπορεί κυνηγώντας την ομορφιά να αποκτήσει καλύτερη υγεία, τόνισε ο Παθολόγος Δρ Σωτήριος Αδαμίδης, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διαβήτη, Μεταβολισμού και Παχυσαρκίας ESoDiMeSo, καλεσμένος στην εκπομπή “ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ” του Θέμου Αναστασιάδη. Ο κ. Αδαμίδης μίλησε επίσης για τους νέους τρόπους καταπολέμησης της παχυσαρκίας, αλλά και για τα οφέλη του σεξ για την υγεία.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.