Βραβεία για την Βιομηχανία Τροφίμων & Συμπληρωμάτων Διατροφής στο πλαίσιο του Δ.Υ.Ο. Forum

Καθώς η διατροφή αποτελεί βασικό πυλώνα για την υγεία και ευεξία του ανθρώπου, οι επιστήμονες έχουν εστιάσει στην έρευνα και οι εταιρείες στην εξέλιξη προϊόντων υγιεινής διατροφής και συμπληρωμάτων περισσότερο από ποτέ. Όλα τα νέα επιτεύγματα και ειδικά προϊόντα θα παρουσιαστούν και αναλυθούν από ειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Παράλληλα η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, το ΕΒΕΑ, η έγκριτη οικονομική εφημερίδα DEAL, το περιοδικό ΔΥΟ (Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά), με την συνεργασία και την Αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της ICAP, θα απονείμουν βραβεία σε εταιρείες διατροφής και συμπληρωμάτων με δυναμική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα Βραβεία θα απονεμηθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021, στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, ώρα 20:00, στο πλαίσιο του 6ου ΔΥΟ Forum & της Έκθεσης Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά, ενός Θεσμού που έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από το 2016, και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ζάππειο Μέγαρο (www.dyoforum.gr).

Ο Θεσμός αυτός, που στόχο έχει την έγκριτη ενημέρωση κοινού και επαγγελματιών στα θέματα πρόληψης, ποιότητας ζωής και ευαισθητοποίησης στο περιβάλλον, γίνεται με την συνεργασία 10 επιστημονικών εταιρειών και με τις Αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό. Uni Twin. Έδρα Unesco Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Λιάγκης Θανάσης
E-mail: t.liagkis@zita-congress.gr
Τηλ: 2299440968